LOGO // WEBDESIGN // freebies // Worksbooks

Birgitte Feldborg

Hjemmeside design

Birgitte Feldborg brænder for at hjælpe selvstændige konsulenter, coaches og behandlere med at udvikle deres virksomhed og finde den forretningsmodel, der tillader dem at gøre en endnu større forskel i deres kunders liv, samtidig med at de tjener flere penge og bruger deres tid og energi bedst muligt.

HVAD VAR OPGAVEN?

Jeg har mange opgaver for Birgitte, både I hendes egen forretning, og de mange foreninger hun sidder med i. For hende selv, har jeg lavet workbooks, optimeret hjemmesiden, designet freebies og modeller.

Hele omstillingen af brandingen for Birgitte, var en øvelse i at gå fra pink til blå! Fra lyst og feminint, til at være mere tungtvejende uden at miste sin feminitet. 

HVAD BLEV RESULTATET?

Hjemmeside finish
Workboks
Freebies
Modeller
Visitkort

KUNDENS OPLEVELSE

Selvom Dorthe efterhånden har leveret mange hjemmesider til mig og de virksomheder og foreninger, som jeg er involveret i, formår hun stadig både at overraske, imponere og levere mere end forventet.

Jeg er dybt imponeret over såvel hendes kreative emner som hendes evne til at vide, hvad hjemmesiden præcist skal kommunikere.

LOGO med EGET navn

Flere og fler bruger deres eget navn, når de selv er en central del af deres virksomhed – det gør Birgitte også. 

Det var vigtigt at logoet fremstod eksklusivt, så forretningen blev løftet også visuelt.

coach-logo
coach-hjemmeside

Hjemmesiden har Birgitte selv haft en stor del med at gøre, min opgave har så været at strø “tryllestøv”, som hun kalder det. Altså at gå ind og lave grafiske tilretninger, så designet løftes og de ret store tekstmængder har den plads, der skal til for at de er interessante at læse. 

hjemmeside-coach-model
coach-freebie
coach-workbook
coach-visitkort-tryk
coach-klippekort

Er du coach, mentor eller konsulent?

Og har du brug for grafiske materialer til din rådgivning, undervisning eller online produkter?

Jeg kan hjælpe dig med at skrue tingene sammen, så din online strategi med branding, downloads, annoncer, kurser, salgssider og alt det andet, der skal være på plads, hvis du vil have succes online.

Tag et kig på Web Signature Experience pakken, hvor du kan sammensætte præcis det, du skal bruge, for at opnå en ligeså sikker stil og forretning som Birgittes.

Del med andre
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen