IQ SOX

brand-hjemmeside

Brand hjemmeside – DEsign til IQ sox

IQ sox udvikler bl.a. super lækre bambus strømper. Hjemmesiden er derfor en brand hjemmeside for et fysisk produkt. Det adskiller sig lidt fra en hjemmeside, hvor produktet er en service eller noget man siger ja tak til at købe på hjemmesiden.

En brand hjemmeside, skal i højere grad stille information til den kunde, som allerede har købt produktet, fået strømperne i en af de smarte gaveæsker eller søger en forhandler i nærheden.

Claus, der står bag IQ sox, havde lidt anderledes billedmateriale end de flest! Så humoren måtte gerne skinne igennem, samtidig med at det ikke måtte være plat.

 

Med Claus's egne ord var hjemmesidens formål:

At vise mine produkter frem og give forhandlere og kunder relevant information i tilfælde af spørgsmål. Samtidig skulle produkterne præsenteres på en lidt anderledes måde, men stadig seriøst. Målet var også at øge kendskabet til mine produkter, og forhåbentlig skabe mere salg for mine forhandlere.

LØSNINGEN

Til Claus har jeg lavet et meget fleksibel setup, hvor han selv kan udvide med artikler og baggrundsviden.

Hjemmesiden har en forhandlerliste, hvilket er en ekstra feature, der gør en brand hjemmeside meget informativ for kunderne, når de søger både online forhandlere og fysiske butikker.

Vaskeanvisninger, materialebeskrivelser og vigtige egenskaber ved sokkerne er nogle af de ting, der gør hjemmesiden brugbar for kunderne og viser et dybt kendskab til og passion for strømper.

YDELSER

WEB DESIGN
Brand hjemmeside, design til et brand og produkt
Forhandlerliste på din hjemmeside

Interaktivt kort med fysiske butikker og søgefunktion af nærmeste forhandler er sat ind på brand hjemmesiden.

DET SIGER KUNDEN

Jeg har en del baggrundsviden inden for web verden, og kunne i teorien godt lave en hjemmeside selv. Men jeg har valgt at outsource opgaven, da det at lave hjemmesider ikke er det jeg synes er sjovest at bruge tid på.

Jeg brugte derfor en del tid på at spørge i mit netværk, hvem de kunne anbefale og snakkede herefter med 3 virksomheder. Jeg valgte dig, fordi du var meget seriøs i din tilgang til opgaven, og prisen var skarp fra starten.

Derudover prøvede du ikke at sælge mig alt muligt, som jeg ikke havde brug for.

Efter at hjemmesiden er kommet i luften, er jeg endnu mere glad for at jeg valgte dig til opgaven. Hjemmesiden er blevet langt bedre end jeg havde drømt om!

Claus Hauge Kristensen
Kompagnichef og strømpeentusiast

Har du et brand, der bliver solgt i butikker online og offline? Og vil du gerne stille mere viden tilrådighed for dine kunder og forhandlere?

Udfyld skemaet her – så dit brand kan få et rart sted at bo

Jeg kontakter dig dig efterfølgende til en uforpligtende afklaring og et konkret tilbud, der modsvarer dine eksakte behov.

Efterlad en kommentar