Klinik hjemmeside og grafiske materialer

Synstræning Horsens

synstraening-horsens-logo

Synstræning Horsens er en specialklinik for optometri, der beskæftiger sig med synstræning af børn og voksne.

HVAD VAR OPGAVEN?

Som mange andre behandlere, har Helle er har et produkt, som ikke ret mange kunder ved, at de har brug for. Det kan være en udfordring når kunderne end ikke ved at der er noget der hedder synstræning. Vi har arbejdet sammen om, at få en hjemmeside bygget op, hvor hun kan tydeliggøre hvad synstræning kan hjælpe – især børn – med. Jeg har designet en brochure som fortæller om Helles klinik. Samtidig forklarer den kunderne hvad synstræning kan afhjælpe, symptomerne man skal være opmærksom på. Der er lagt stort fokus på en meget tydelig grafisk oversigt over hvordan en typisk behandlingsforløb ser ud.

HVAD BLEV RESULTATET?

Hjemmeside
Logo
Brochure
Brevpapir
Freebie
Billeder fra klinikken

Logo for synets skyld

Når man laver synstræning skal stilen være i farver, der er til at få øje på. Logo’et forestiller øjet. Kigger man dybere ser man en person på gulvet i balanceøvelser (stregen er kroppen i en vugge med hovedet i den mørke farve). Men prikken har også en anden funktion, man opdager når man møder Helle i hendes freebie – nemlig at kunne følge en lille kugle hele vejen rundt med øjet.

 

Under hele brandingen ligger en klar linje med logo’et og de stærke farver som udgangspunkt. Til Helle har jeg arbejdet med at lave en grundpakke, som løbende kan udvides. Et stort aktiv for Helle er, at vi har taget fotos af hendes behandlinger direkte i klinikken. Det er en af de ting, som kan vise kunderne, hvad det er synstræning er.

behandler-logo

Forsiden på hjemmesiden har hurtigt et link til at tjekke symptomerne på samsynsproblemer og lige derefter signup til freebien. Alt sammen et forsøg på at stille det i front, som er vigtigt den besøgende ser først.

behandler-brochure

Har du brug for en hjemmeside og grafiske materialer til din klinik?

Kontakt mig for at høre, hvad der er den mest fordelagtige løsning for dig – og hvilke features du reelt har brug for.

Del med andre
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen