Synstræning Horsens

Fotos af behandling

IVÆRKSÆTTER BRANDING

Som mange andre behandlere, har Helle er har et produkt, som ikke ret mange kunder ved, at de har brug for. Det kan være en udfordring når kunderne end ikke ved at der er noget der hedder synstræning. Vi har arbejdet sammen om, at få en fleksibel hjemmeside bygget op, hvor hun kan tydeliggøre hvad synstræning kan hjælpe – især børn – med. Jeg har designet en brochure som fortæller om Helles klinik. Samtidig forklarer den kunderne hvad synstræning kan afhjælpe, symptomerne man skal være opmærksom på. Der er lagt stort fokus på en meget tydelig grafisk oversigt over hvordan en typisk behandlingsforløb ser ud.

Under hele brandingen ligger en klar linje med logo'et og de stærke farver som udgangspunkt. Til Helle har jeg arbejdet med at lave en grundpakke, som løbende kan udvides. Et stort aktiv for Helle er at vi har taget fotos af hendes behandlinger direkte i klinikken. Det er en af de ting som kan vise kunderne hvad det er synstræning er.

YDELSER

BRANDING
MARKEDSFØRING
FOTO
WEB DESIGN
Logo til behandler

Brand farver

Grund farvepaletten består af kraftige farver, der vil ses. Foruden de 2 grundfarver er der i paletten en lysere blå, der bruges til baggrunde.

Branding til behandlere

Er du selv behandler, har en klinik eller yder en service der er svær at forklare?

Lad os tale sammen

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud.