Bjarkes deli & Take Away

Take away branding

Delikatesse med finesse

Hos Bjarkes Deli og Take Away finder du de lækreste hjemmelavede delikatesse produkter. Bjarkes brief til mig var: "Jeg skal have et logo der er så markant, at det hurtigt og langt fra kan genkendes". Det har han fået. Logoet er det bærende i hele hans identitet, og det er meget genkendeligt. Logoet følges af sætningen: Ærlig mad af kvalitets råvarer, lavet med passion og omhyggelighed.

Produkterne laves i små portioner, derfor kræver det meget fleksible emballager. Jeg har designet en pdf, som butikken selv kan rette i, og som de kan printe ud ovenpå de fortrykte labels. Det gør at hvert produkt har et unikt nummer, navn og at lovgivningen omkring deklaration overholdes. Til andre emballager som poser og plastemballager er der designet en allround label med Bjarkes signatur.

To – ikke bare fleksible løsninger – men også ekstremt økonomiske.

YDELSER

BRANDING
MARKEDSFØRING
FOTO
EMBALLAGE
WEB DESIGN
Take away logo

Brand farver

Paletten består af 2 kraftige primærfarver samt 2 baggrundsfarver – en beige og en mørk træbaggrund. Farverne afspejler stilen i butikken.

Farve palette til Take away

Vil du også have smarte løsninger og prisbevist design?

Skriv til mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud
– måske med en helt anderledes og overraskende løsning på din udfordring.