Iværksætter hjemmeside

Byblomst

visitkort-ivaerksaetter

Byblomst har en fantastisk iværksætterhistorie. Diversitet er kodeordet i Byblomst, der skaber smukke blomstrende staudebede i offentlige arealer. Byblomst supplerer byernes mange asfalt- og flisefyldte rum med blomstrende bede til gavn for mennesker og miljø. 

HVAD VAR OPGAVEN?

Mette havde brug for en hjemmeside og en videreforarbejdning af et allerede eksisterende ikon til et logo, men som havde brug for en font, der mere afspejlede både ophav og visionen i virksomheden.

Desuden har jeg rådgivet Mette omkring markedsføring, lavet hjemmeside for virksomheden og skabeloner til brevpapir, tilbud og præsentationer.

Farveuniverset skulle understøtte de blomstrende billeder samtidig med at de skulle understrege payoff’et “Mere liv i byen” og produktet. Derfor er der taget udgangspunkt i det grønne, som bryder asfalten og byens beton.

HVAD BLEV RESULTATET?

Hjemmeside
Visitkort
Brevpapir
Tilbudsskabelon
Præsentation

KUNDENS OPLEVELSE

Mange tak for hjemmesiden
– den er virkelig flot! Lige som vi havde tænkt den!

ivaerksaetter-hjemmeside

TONE // STIL

Grønt i byen
Åndehuller
Liv

VISITKORT

Visitkort er hold i grålige toner (byens asfalt), med farven pippende en lille smule frem i striben + i payoff-ordet “liv”.

Hjemmesiden har en stor grad af information, for at man forstår, hvad produktet handler om, derfor handler det om at få de enkelte afsnit skilt ud og bruge interessante bulletpoints.

En del af det, at forstå produktet er at se de flotte eksempler fra regnvandsbed, smukke blomstrende bybede, trafikkens midterrabatter osv. Derfor har hjemmesiden et “portfolio” af cases, hvor man dels kan se og læse om de enkelte projekter, så man bliver inspireret.

For at skabe liv på siden og skabe samme liv, er der brugt buer og selve ikonet som dekoration. Byblomst ønsker netop at gøre op med lige, kedelige og trimmede arealer i det bynære liv, så buerne var oplagte.

På de hjemmesider, jeg bygger tager jeg altid udgangspunkt i, hvad hjemmesiden skal udstråle og underbygge. Her bliver dit design ikke presset ned i en mainstream skabelon.

At have de helt rigtige materialer rundt om din virksomheden, der yder den retfærdighed, er afgørende for det udtryk du møder dine kunder med – og dermed den umiddelbare oplevelse af dig og dit brand modtageren har.

Derfor kan det være en god investering af få en designer til at designe skabeloner, du kan bruge på din markedsføring, tilbud, breve, produktpræsentationer osv.

ivaerksaetter-startpakke
ivaerksaetter-brevpapir-grafisk
ivaerksaetter-tilbud-grafisk

Har du brug for en startpakke til din iværksætter business?

Du kan altid kombinere mine hjemmeside pakker med de grafiske elementer, du har brug for – ligesom Mette har gjort.

Del med andre
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen