By Steinvig

blogsport-wordpress

BRIEFEN – FRA BLOGSPOT TIL WORDPRESS

Maria rådgiver i By Steinvig om indretning og autentisk livsstil. Hun ønskede at sammenlægge sin hovedhjemmeside, der henvender sig til branchen. Her kører hun et agentur med flere store interiør brands. Samtidig har hun en blog på blogspot, som skulle integreres over i en samlet hjemmeside.

LØSNINGEN

Hjemmeside og blog er lagt ind under samme tag, hvilket gør vedligeholdelse og fokus meget nemmere for Maria. Bloggen er nu en del af hjemmesiden, men den har sit eget univers.

Rammen er lavet til bloggen, hvor Maria så selv har valgt at lægge de gamle blogindlæg fra Blogspot over i WordPress. Bloggen har sin egen identitet med topfrisen i "DET AUTENTISKE LEVERUM". Jeg har brugt en smart feature, som kan sortere i blogindlæggene efter kategori. Det gør det nemt for læserne at finde blogindlæg fra en bestemt kategori.

Jeg har lavet en skabelon + enkelt elementer til Maria, så hun kan overskrive eksisterende kasser, overskrifter, knapper, billeder, billedtekster osv. Sådan at hver blogindlæg får den samme stil, og designmæssigt er et større oplevelse end bare plain tekst og billeder. Her har hun mulighed for flotte citat-rammer, billedfriser, tekst i spalter osv.

Designet er løftet derhen, hvor også hendes kunder i agenturet befinder sig. Det er vigtigt at deres mærker fremstår så skarpt som muligt. Der er valgt et farveunivers som er en smule underspillet, med dæmpede toner og råt look. På den måde får billederne lov til at stå frem.

Hjemmesiden er i det hele taget båret af billeder og vi har tilstræbt at hver eneste side er en oplevelse – som bladrede man i et magasin. Bl.a. har hvert mærke sit eget lille galleri.

Desuden er der galleri, over de opgaver Maria har løst for kunder. Formålet her er at vise hendes egen tilgang til indretning og livsstil.

YDELSER

WEB DESIGN
BLOG

Har du en blog på blogspot – og ønsker du dig brændende et nemmere og flottere setup på en wordpress blog?

Lad os tale sammen

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud.

Efterlad en kommentar