Food With You

FoodWithYou logo

DET HAR JEG HJULPET MED

Food with You er en fødevare virksomhed, der bl.a producerer røgvarer inden for fisk. Hele identiteten er bygget op over elementer fra naturen og produkterne og meget inspireret af vand, fisk og røg.

Jeg har designet en salgsmappe til Food with You, som medbringes til messer og kundemøder. Det giver et professionelt udtryk når man møder kunder og leverandører. Følgesedler, brevpapir og salgsark er lavet i et setup, så Food with You printer dem direkte i deres egen printer, og dermed har sparret dyre trykomkostninger til materialer der ville stå og samle støv i kasser.

I virksomheden har jeg stået for udsmykningen med pictogrammer på blå døre. Pictogrammerne er inspireret af logoet med sin talebobbel.

YDELSER

BRANDING
MARKEDSFØRING
FOTO
WEB DESIGN
FoodWithYou-visitkort-Nikolaj

Brand farver

Farvepaletten er inspireret af Food With You's produkter. Blåt vand i 2 nuancer, orange fra ilden og grå fra røgen ved røgning.

FoodWithYou-brand-farver
FoodWithYou-branding-ild
FoodWithYou-branding-fisk

Lever dine salgsmaterialer op til den kvalitet du ellers yder?

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud.