Hej med dig!

Jeg er grafisk designer Dorthe D0

Jeg har de sidste 15 år hjulpet iværksættere og små virksomheder med grafisk design og hjemmesider – og jeg kan også hjælpe dig

Som grafisk designer, webdesigner, forfatter og iværksætterrådgiver, har jeg hjulpet hundredvis af virksomheder i gang med deres forretning, branding og hjemmesider. Det har lært mig, at skal du skabe et perfekt fundament for din virksomhed, er der 7 ingredienser, der skal til for at skabe et favoritbrand. Et æstetisk og strategisk favoritbrand er:

Hvis du har passionen, kan jeg hjælpe dig med resten

Gennem æstetisk & strategisk design hjælper jeg små virksomheder med strategi, branding og hjemmesiden – uden at de behøver være tekniknørder eller påtaget sælgeragtige.

Overvældet, usikker og frustreret?

Er det tid til, at hyre hjælp fra en grafisk designer?

Markedsføring, hjemmeside, branding … 

Alt sammen spændende ting, men noget du aldrig havde troet skulle fylde så meget, som det gør i din forretning og være så frustrerende – men også så afgørende for din succes. Det er til at blive bims over!

Men du er slet, slet ikke alene om at føle dig overvældet, usikker og forvirret over alle de muligheder, der især online stiller sig i lange billet-køer foran din hoveddør.

Langt fra. 

De kunder jeg hjælper kommer alle, fordi de helt rigtigt har indset, at logo, det grafiske, hjemmesiden og markedsføringen ikke er noget de har evnerne til at kunne komme i mål med selv. De har erkendt, at de er bedre til at varetage andre opgaver i deres virksomhed. De opgaver, de elsker at lave. Dyrke deres faglige kunnen. Hjælpe deres kunder og klienter.

Føler du det lige sådan?

Jeg hjælper dig med din grafiske identitet, din hjemmeside og strategien for, hvordan du tiltrækker de rigtige kunder, får dem i tale og sidenhen får dem til at blive hængende i baren, så de kan forelske sig i det, du kan og tilbyder. Strategisk design handler om, at tilrettelægge brugeroplevelsen, så den styrker dit brand, kundeoplevelsen og dine muligheder for at øge din indtjening. 

Har du lyst til at høre mere om, hvad det går ud på

og hvordan jeg som grafisk designer kan hjælpe dig?

grafisk-designer-branding
grafisk-designer-dorthedo

Lidt fjollet baggrundsviden om mig

Jeg er vild med

Asti på terrassen

JEg startede min virksomhed i

To tusinde og fem

JEg har boet i

Valencia i Spanien

Min største hobby er

Skøre farver i køkkenhaven

MIN business Bestie er

Birgitte Feldborg

Jeg er uddannet som

Grafisk designer

Min (hemmelige) last er

Chokolade

MIT FAVORIT arbejdsSTED

Vindueskarmen

Min drømmeprins

Hr. Nikolaj Bejer

Mine øjesten er

Thomas, Karoline,
Viktor & Emma

dorthedo-grafisk-designer-underviser

Har vi mødtes før?

Jeg er også forfatter til flere bøger, kurser og iværksætter værktøjer

Måske kender du mig også fra Iværksætter.NU og IværksætterAkademiet.dk, hvor jeg yder iværksætterrådgivning, afholder workshops og udvikler bøger, kurser og værktøjer til iværksættere – nogle af dem endda gratis. Det gør jeg sammen med Birgitte Feldborg. Vores første bog, iværksætteri i praksis bruges over hele landet, som undervisningsbog på akademimerkonom faget af samme navn – det gør mig stolt helt ind i min sjæl. Men at jeg skriver bøger og udvikler værktøjer, betyder ikke jeg er teoretiker. Alt, hvad jeg laver er praktisk og forståeligt – ofte fulgt op af step-for-step worksheets.

Derfor er jeg mere end bare en “almindelig” grafisk designer og webdesigner. Jeg forstår også at rådgive dig om retningen. Her er et lille udsnit af det, jeg laver sammen med Birgitte.

Se nogle af de ting jeg er forfatter (og grafisk designer) på

Er vi et godt match?

Lad os finde ud af det, hvis du klar til at lade en strategisk designer klare opgaven

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen