BLOGGER HJEMMESIDE

Helt op til månen

Malene har bloggen "Helt op til månen", hvor hun skriver om familiens rejseoplevelser, kreerer opskrifter og fortæller om hendes familieliv med amerikansk mand og 2 små piger. Bloggen er gået fra at være en hobby til en virksomhed, Malene ønsker at leve af.

HVAD VAR OPGAVEN?

Jeg har arbejdet med Malene på 2 planer  – dels med at lave en blog hjemmeside, men også gennem et skræddersyet forløb på iværksætter.nu, hvor vi også har arbejdet med forretningsmodellen og emner der har stor relevans for Malenes blog – f.eks. det at tage billeder.

HVAD BLEV RESULTATET?

Hjemmesiden har ikke bare fået et facelift, vi har arbejdet os helt ind i maskinrummet med at designe opskriftsmoduler og kategoriforsider til et omfattende opskriftsarkiv. 

KUNDENS OPLEVELSE

Jeg har helt sommerfugle i maven over hvor fint det ser ud.
Nøjagtig den stil jeg er ude efter.

blogger-hjemmeside-farver

TONE // STIL

Gode minder
Sanseligt
Indbydende

Omfattende univers med mange links og underkategorier

Der er ikke mange hjemmesider, der har så mange undersider som en bloggers hjemmeside har. Også Malenes skønne blog.

Derfor har det været en bunden opgave, at sortere i f.eks. menupunkter og “afdelingerne” af bloggen.

Derfor er det blevet til 3 forskellige menupunkter. I toppen det sekundære. I hovedmenuen de 3 primære kategorier. Og som dropdown alle opskriftskategorierne.

På den måde kan læseren altid nemt overskue mulighederne.

blogger-design-hjemmeside

Fordi, der er mange underkategorier til opskrifterne, har det været vigtigt at lave et smart system, der for Malene er nemt at arbejde med. Ting “springer” selv på plads, når hun vælger kategorierne og gør at læseren oplever hele opskriftsdelen som et kæmpe opskriftskatalog med indholdsfortegnelse.

En hjemmeside skal naturligvis også være responsiv. De fleste læser blog på helt andre medier end computeren – derfor er alle mine hjemmesider lavet, så de også ser skønne ud på mobil og tablet.

blogger-hjemmeside-design

Rund om på siden er der “vinduer” med information, der automatisk trækkes ud af bloggen. 

Andre steder er det sign-up bokse til nyhedsbrevet.

Overvejer du at leve af din blog
– men frygter teknikken?

Jeg indrømmer, der skal meget mere til end at en blog bare ser flot ud, for at den får succes, og du kan leve af den. Men i sidste ende er det, det professionelle udseende og funktionaliteten der gør, at du tør kaste dig ud i at blogge full-time. Hjemmesidens teknik skal være det SIDSTE, du skænker en tanke og indholdet det FØRSTE, du prioriterer. Jeg hjælper dig med at funktionaliteten er i top, så du bevarer overblikket og lysten til at blogge videre.

Del med andre
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen