design-hjemmesider

Hjemmeside design, der kan meget mere
og er 100% fleksibel

– lidt ligesom yoga!

Hjemmesider-design

Hjemmeside design, der kan meget mere og er 100% fleksibelt

– lidt ligesom yogaøvelser!

Hjemmesider-design

Skaffer din hjemmeside kunder (nok)?

Du har en helt fantastisk virksomhed – eller på vej ud i verden med en idé til en. Du elsker det, du laver – og du er knaldgod til det. Men du skaber ikke helt de resultater, du drømmer om. Og slet ikke inden for den tidsramme, du kunne ønske dig.

Lige nu er du landet et sted, hvor:

Og din hjemmeside leverer ikke de resultater, du ved er muligt

Alle sammen typiske tegn på, at det er på tide at steppe op og få gang i en strategisk designet hjemmeside, der konverterer besøgende til kunder og følgere til betalere.

design-hjemmesiden
webdesign

Vælg mellem 3 hjemmeside design pakker

Hjemmesidens design tilpasses 100 % med WordPress

Du er ikke som de andre,
og de andre er ikke som dig

Der er 100 % frihed til, at jeg designer en hjemmeside, der 100 % er dig og 100 % afspejler dit brand på skarpeste vis. Din hjemmeside skal ikke passes ned i en skabelon, bare fordi det gør arbejdet nemmere for mig.

Tværtimod synes jeg, at du fortjener en stil, der er din og som tager udgangspunkt i, hvad der trender og ikke mindst virker lige nu – din hjemmeside skulle jo nødig være forældet, før du kører den ud af garageporten.

Hjemmeside design skal ikke være en teknisk udfordring

Det er så grundlæggende vigtig for mig, at du slipper for alt det tekniske bøvl og tvivl om valg af systemer, features og funktioner. Jeg designer og implementerer det, du har brug for og det, der er hensigtsmæssigt. Hverken mere eller mindre.

Overlad hjemmesiden til mig, og fokusér selv på de ting, du er knaldgod til. Så nørder jeg imens.

Spar masser af din dyrebare tid og gode energi

Du ved det godt. Det tager mig 5 min, dig 5 kvarter – mindst. Fokusér på din virksomhed, så klarer jeg alt nørderiet, designeriet og de tekniske udfordringer.

Nyd at du har en 1:1 rådgiver Med på sidelinjen

Det føles rigtig godt, at arbejde side om side med en person, der kan omsætte det tekniske til et sprog, du forstår og kan rådgive dig om den rigtige strategiske retning.

Kom i luften hurtigt og uden bøvl

Offentliggør din hjemmeside på uger i stedet for måneder, så det ikke bliver hjemmesiden, der bremser alle dine gode ideer, at du får postet på sociale medier eller sat en kampagne i søen. Alle projekter kører efter en fast tidsplan, så du ved, hvornår du går i luften.

Hjælpevideoer, så du er tryg og ved du ikke går i stå

Selvfølgelig får du undervisning i, hvordan du til daglig arbejder med din hjemmeside. Den skal jo ikke samle støv, bare fordi du ikke ved, hvad du skal gøre. Derfor får du dit helt eget kursus og live undervisning, med små videoer og fremgangsmåder.

Søde ord sagt om mig …

Jeg er dybt imponeret over såvel hendes kreative emner som hendes evne til at vide, hvad hjemmesiden præcist skal kommunikere.
webdesign

3 hjemmeside design pakker

Alle pakker tilpasses, så både indhold og pris afspejler det, du har behov for. Pakkerne er lavet, for at du har en idé om, hvilken investering et hjemmeside design er.

Alle designs er naturligvis responsive, så hjemmesiden ses pænt både til desktop, mobil og tablet.

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen