IVÆRKSÆTTER BRANDING // HJEMMESIDE

Iværksætter.NU

ivaerksaetter-branding-logo

Iværksætter.nu udvikler prisvindende værktøjer til iværksættere, så du lærer at starte, styre og styrke din business. De rådgiver også ledige, der drømmer om en karriere med foden under eget gesjæft.

HVAD VAR OPGAVEN?

Jeg er sammen med Birgitte Feldborg ejer af Iværksætter.NU og Iværksætterakademiet.dk

Derfor står jeg naturligt også for udvikling af den visuelle del af brandet, hjemmesiden og alle de mange materialer, bøger og gratis downloads vi udvikler.

 

HVAD BLEV RESULTATET?

Branding
Hjemmeside og webshop
Freebies
Workshops
Præsentationer
Kursusmaterialer
Bøger
Business Planner

TONE // STIL

Viden

Ambitiøs

Balance

Gennemført

Fokus

Handlekraft

Et iværksætterlogo, der fortæller en historie om det virksomheden sælger

Alt hvad Iværksætter.nu laver tager udgangspunkt i sætningen “Fra tanke til handling” – fordi det er vigtigt at tænke sig om, men ikke for længe. Det er handlingen, der flytter dig – tanken er den, der flytter dig i den rigtige retning.

Logoet forestiller en muslingeskal, der “udklækker” små perler. Perlen eller iværksætteren formes og vokser hos muslingeskalen (iværksætter.nu).

Den geometrisk stil er valgt for at understrege den måde iværksætter.nu arbejder på. Efter faste praktiske rammer, med worksheets, der step for step fører dig igennem afklaringer, du kan handle på.

Vi holder til i det det historiske “Seminariet” i Gedved. Derfor er det også naturligt, at vores materialer er inspireret af datidens læring.

Iværksætter.NU har mange år på bagen, for nylig er brandingen og designlinjen lavet om, så sitet får større tyngde og værdi. Hjemmesiden har en prisvindende iværksætter blog, hvor du finder virkelig mange værdifulde værktøjer til opstart af virksomhed.

ivaerksaetter-branding-guide

Til undervisning og køb af produkter er der udviklet en webshop og læringsplatform på IværksætterAkademiet.dk

Opsætning af e-bøger til læsning direkte på tablets. De mange bøger og værktøjer bliver designet med en meget høj standard. Ikke mange lærerbøger bruger så meget energi på at læseren skal have en oplevelse på hver eneste side.

Når stil og farver føres videre ind i produkterne bibeholdes stil og genkendelsen er stor. Ved at bruge nogle af virksomhedens produkter på billeder og i andre sammenhænge, skabes der og genkendelse.

branding-ivaerksaetter

Alle hjemmeside, kurser, kampagner er naturligvis udviklet, så de også kan bruges på farten, f.eks. på mobilen.

ivaerksaetter-branding-tjekliste

Worksheets, bøger og guides med overskuelige fremgangsmåder er kernen i de materialer Iværksætter.NU udvikler.

Worksheets, bøger og guides med overskuelige fremgangsmåder er kernen i de materialer Iværksætter.NU udvikler.

Har du brug for hele pakken
– for at sætte et massivt aftryk online?

Når du vil være en sværvægter online, er det vigtigt at du møder dine kunder med professionelle produkter. Du skal ikke nøjes med det, du selv kan kreere. Det holder ikke. Du skal skubbe baren opad, så designet retfærdiggør det gode indhold dine kurser, e-bøger og freebies indeholder. Det handler om at give dine kunder det allerbedste indtryk af dit niveau – og designet skal styrke det indtryk.

Del med andre
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Scroll til toppen