FAST GRAFIKER

KinesioloGi-LIV

Miriam har mange forskellige ydelser i sin virksomhed, som hun bruger sammen og hver for sig, til at hjælpe kunderne til mere liv i deres hverdag.

HVAD VAR OPGAVEN?

Miriam har fået lavet logo, hjemmeside, brochurer, gavekort, visitkort, plakater hos mig. Både til markedsføringsmaterialer og information til at give kunderne med hjem efter en behandling.

Miriams ydelser giver liv i hverdagen, men ikke på en powerfyldt energisk frembrusende måde. Det er langt mere subtilt, når hun arbejder med det underliggende, der giver liv i vores hverdag. Denne tilgang skulle formidles i materialet.

HVAD BLEV RESULTATET?

Branding
Hjemmeside
Brochurer
Visitkort
Plakat
Gavekort

fast-grafiker

TONE // STIL

Positivitet
Klinisk
Åben og inviterende
Sanselig
Toner fra havet’s brusen
Give energi

Som fast grafiker for Kinesiologi liv
har vores samarbejde startet omkring logo

Stilen er let, lys og positiv. Når Miriam vælger at få lavet alle materialer hos samme grafiker, kan jeg være med til at skabe ensartethed på tværs at de grafiske materialer. På den måde møder Miriam altid kunderne med samme udtryk.

Miriam kom selv med ideen til en konkylie, og den har jeg arbejdet videre med til logoet. Konkylien er et perfekt valg. Stilheden, der formidler et brus langt væk fra. 

Den har et perfekt udseende med de fine lag, der en for en danner en helhed. Via brugen af forløb, har vi fået figuren blødt op og formet den, så den fremstår i 3D.

Navnet handler om at Gi-Liv – altså at give liv. Det har vi formidlet med farver og typografi i navnetrækket.

De bløde toner fra havet og den lilla fra det mere mystiske, kombinerer det niveau Miriam arbejder på. Hun er dybt inde og arbejde med kroppen og sindet. Og det er blevet formidlet på fornemste vis, uden at det bliver spirituelt, men med en mere klinisk tilgang til emnet.

logo-fast-grafiker
  • Hold musen over billedet af skærmen, og se mere af layoutet.
  • Tryk på billedet for at se hele hjemmesiden

På hjemmesiden er stilen videreført. De forskudte billeder giver det liv til siden, som også hele Miriams brand udstråler, og hendes vision peger på. At “Gi Liv” til hverdagen.

På hjemmesiden er stilen videreført. De forskudte billeder giver det liv til siden, som også hele Miriams brand udstråler, og hendes vision peger på. At “Gi Liv” til hverdagen.

Fast-grafiker-gavekort
Fast-grafiker-brochure-A5

Har du brug for grafiske materialer til din klinik?

Som din fast grafiker kender jeg virksomhedens designlinje, og kan selvstændigt arbejde efter denne. Det giver dig tryghed i at udseendet altid passer til din øvrige branding. På den måde undgår du hele tiden at skulle briefe en ny grafiker, der har en ny stil.

Del med andre
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Scroll til toppen