Massage med nærvær

logo-terapeut

Briefen – 5 års jubilæum og ny identitet

Saara fra Massage med nærvær ønskede at løfte sit brand til næste niveau. Det skulle ske i forbindelse med virksomhedens 5 års jubilæum. Saara ønske at få tegnet et "rigtigt" logo, hvor der er tænkt over sammenhængene og budskabet. Hun bruger i forvejen bladranker på nogle af hendes materialer og en sart grøn farve.

LØSNINGEN

På logo-siden har jeg arbejdet med ordet nærvær. Hænderne symboliserer nærværet, massagen og det at Saara er rigtig god til at tage hånd om sine kunder. Hendes klinik har er personligt præg, hvor hjertet sidder på rette sted. Derfor holder hænderne om hjertet, der dannes af de 2 tommelfingre. Håndfladerne viderefører bladene fra den øvrige identitet der bruges. Hændernes position er desuden bevægelsen ved massagen.

For mig, er det på den måde, vigtigt altid at lægge symbolik og betydning i et logo. Det gør at logoet ikke bare er et stykke ligegyldigt grafik, men fortæller en historie.

Hjemmesiden valgte Saara at lave selv, gennem vores hjemmeside workshop på iværksætter.nu
På den måde har Saara lært, selv at ændre og vedligeholde hjemmesiden. Det har givet hende langt større handlefrihed, når hun skal oprette nye sider og aktuelle tilbud.

YDELSER

BRANDING
WEB DESIGN
logo-klinik
logo-klinik-terapeut

Brand farver

Den grønne farve er en opfriskning af den eksisterende sarte grønne. Farven er inspireret af de forårsgrønne bøgeblade der titter frem i maj måned. En glad farve med stor positivitet og livskraft.

brand-farver

Har din branding brug for et løft – eller en version 2?

Vent ikke – lad os tale sammen

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud.

Efterlad en kommentar