PORTFOLIO

Lær mig at kende gennem mine kunder

Jeg har været utrolig glad for gennem de sidste 15 år at arbejde sammen med nogle helt fantastiske kunder, med både store og små visioner og fra vidt forskellige brancher  – men alle med samme enorme passion for deres fag og et ønske om at skabe en virksomhed med overskud og igen og igen have en positiv indvirkning for deres kunder.

Jeg har her samlet et udpluk af de virksomheder, jeg er stolt af, bærer mit stempel. 

Jeg har arbejdet med dem i længere og kortere tid og de har været gennem nogle af de pakker, du finder her på hjemmesiden, krydret med hvad, deres specifikke brand havde brug for.

Jeg har arbejdet sammen med passionerede virksomhedsejere inden for mange brancher, bl.a.

Behandlere
Coaches
Fotografer
Grafikere
Konsulenter
Foreninger
Indretningsarkitekter

Take Away’s
Tekstforfattere
Online undervisere
Stylister
Fødevarebrands
Restauranter
Bloggere

ivaerksaetter-branding-logo

Iværksætter NU

Iværksætter.nu udvikler prisvindende værktøjer til iværksættere, så du lærer at starte, styre og styrke din business. De rådgiver også ledige, der drømmer om en karriere med foden under eget gesjæft.

Se mere …
business-planner-kalender

Business Planneren DREAMS, PLANES, NOTES

Business Planneren er et planlægningsværktøj til iværksættere og soloselvstændige. Planneren indeholder værktøjer som fremtidsdrømme, planlægning af hverdagens opgaver, vanetracker, kampagne planlægning, planlægning af sociale medier og økonomisk målsætning.

Se mere …
coach-logo

Birgitte Feldborg

Birgitte Feldborg brænder for at hjælpe selvstændige konsulenter, coaches og behandlere med at udvikle deres virksomhed og finde den forretningsmodel, der tillader dem at gøre en endnu større forskel i deres kunders liv, samtidig med at de tjener flere penge og bruger deres tid og energi bedst muligt.

Se mere …
blogger-hjemmeside-webdesign

Helt op til månen

Malene har bloggen “Helt op til månen”, hvor hun skriver om familiens rejseoplevelser, kreerer opskrifter og fortæller om hendes familieliv med amerikansk mand og 2 små piger. Bloggen er gået fra at være en hobby til en virksomhed, Malene ønsker at leve af.

Se mere …
ivaerksaetter-tilbud-grafisk

Byblomst

Byblomst har en fantastisk iværksætterhistorie. Diversitet er kodeordet i Byblomst, der skaber smukke blomstrende staudebede i offentlige arealer. Byblomst supplerer byernes mange asfalt- og flisefyldte rum med blomstrende bede til gavn for mennesker og miljø.

Se mere …
restaurant-hjemmeside

Restaurant & Café Schmidt

Kærlighed til gæster og gastronomi udgør grundstenen i Kristians restaurant, café og køkken. Alle gæster føler sig velkomne fra det øjeblik de træder ind ad døren, samtidig med at de nyder den gode mad og hinandens selskab.​

Se mere …

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen