Skal du i luften med en hjemmeside i efteråret? Start med at udfylde formularen her – det er rift om de ledige tider i efteråret-

Privatlivspolitik

Sidst revideret: 24. maj 2018

I det følgende kan du læse DortheDo's politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du besøger dorthedo.dk eller som du på anden vis har givet mig lov til at indsamle.

 

Dataansvarlig:

Dorthe Do Grafisk Designeri, Plutovej 5, 8700 Horsens.
Tlf: 533 70 532 | e-mail: dd@dorthedo.dk | CVR: 29026688

 

Generelt:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandler jeg en række personoplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, udfylder en kontakt- eller tilbudsformular eller registrerer dig på hjemmesiden.

Dorthe Do begrænser de persondata, der behandles om dig til det nødvendige, og sikrer at der ikke behandles eller opbevares unødig persondata.

 

Indsamling

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og oplysninger om din virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med en forespørgsel eller download af indhold.

Er du kunde hos mig indsamler og behandler jeg administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis Dorthe Do vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver.

Desuden indsamles oplysninger, der kontaktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Dorthe Do's produkter.

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere og følge op på korrespondancen.

 

Cookies

Dorthedo.dk anvender cookies til at forbedre din oplevelse på websitet. Data videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. En cookie er en lille datafil, der gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Læs mere under cookies. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering.

 

Formål

Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne levere indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler jeg dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik. Kun hvis du samtykker til det, vil du modtage nyhedsbreve fra Dorthe Do.

Alle steder, hvor du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og samtykke til markedsføring vil du mde denne tekst:

Udover XXXXXXX (det du modtager som freebie eller download) modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til din hjemmeside, branding og markedsføring. DortheDo indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt privatlivspolitiken. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Hvis jeg indtager en databehandler-rolle ifht. de personoplysninger, jeg håndterer eller har adgang til på dine vegne udarbejdes en seperat databehandleraftale herom.

 

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

De fortrolige data du afgiver, og som er nødvendige for at kunne udforme dine materialer samt vedligeholde dine profiler, hjemmeside eller tjenester opbevares fortroligt og sikkert. Alle loginoplysninger og password gemmes i tjenesten Lastpass og slettes omgående fra mail og korrespondancesystemer efter at de er lagt i Lastpass. Oplysningerne opbevares sålænge at du har brug for support eller har indgået en vedligeholdelsesaftale.

Data, som indgår i de opgaver, jeg løser for dig, slettes som udgangspunkt ikke, da det ville krænke rettigheder omkring designet og besværliggøre samarbejdet, idet designs så ikke længere eksisterer komplette til genoptryk eller som grundlag for nye materialer. Ønsker du specifikt, at visse oplysninger slettes, bedes du tage kontakt.

 

Behandling & videregivelse

Dorthe Do har valgt at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjeparter for at behandle dem på mine vegne til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Til administrative formål bruges Economic (fakturering), Asana (opgavestyrring) og Toggl (tidsforbrug).

Asana bruges desuden til udveksling af råmaterialer og kommunikation omkring opgaverne.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvis dine personoplysninger bliver overført til andre lande uden for EU/EØS og lande. I sådanne tilfælde skal tredjeparten forpligte sig til at overholde EU/EØS lovgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

 

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Indsigt i egne data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: dd@dorthedo.dk

 

Klageret

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.