Professionel hjemmeside

Læn dig tilbage og nyd din nye toplækre hjemmeside & (re)branding

WEB SIGNATURE

Signature

Experience

Strategi + Branding + Professionel hjemmesider
+ webtekster + seo + lanceringsplan

professionel-hjemmeside
professionel-hjemmeside-investering

WEB SIGNATURE

Signature

Experience

En professionel hjemmeside er en værdifuld investering

WEB Signature Experience er en 5 stjernet og helt exceptionel signature-oplevelse. Du får alt det bedste fra mine (og mine samarbejdspartneres) hylder

Det er som at booke den vildeste spa-oplevelse, følelsen af bare at sænke sig ned i det altomsluttende varme vand, hvor du skal nyde processen og føle mange tunge byrder blive masseret ud af dine skuldre. Du vil mærke livet og energien rislende komme tilbage til hele din identitet, hjemmeside og ikke mindst et værdifuldt system til at forbedre din indtjening.

 

Derfor er professionel hjemmeside en værdifuld investering, du igen og igen vil se skabe resultater.

Hvem er en professioneLlE hjemmesidER til?

Til den kræsne & ambitiøse virksomhedsejer, der har brug for en seriøs online tilstedeværelse

I denne professionelle hjemmeside pakke ligger der alt det, du nærmest kan komme i tanke om din hjemmeside skal kunne, og din online salgskanal har brug for. Her tænker jeg på hele dit online setup og det brand, du fremtoner med. 

Du følger beundringsværdigt de store spillere, ser deres flotte og effektive hjemmesider. Samtidig drømmer du om at få gjort op med det knup-skydderi og tåkrummende håndværker-tilbud af en hjemmeside, du lever med. For sådan bliver det, når man år for år bygger lidt til i takt med nye ideer, uddannelser og produkter kommer til. Det bliver lidt rodet, usammenhængende og virker slet ikke efter hensigten mere.

Jeg har sammensat Web Signature Experience pakken med alt det, jeg fra mange års erfaring inden for design, markedsføring og iværksætterrådgivning ved, du har brug for. Også de mere skjulte sider af din branding, hjemmeside og lanceringen, som du ikke umiddelbart ved, at du har brug for. Det er de tilkøb, der ofte fordyrer din slutpris andre steder! For projekter udvider sig, når man først går i gang og dine behov afdækkes undervejs og ikke upfront.

Med Web Signature Experience pakken tager jeg den, den anden vej rundt. Her er alt inklusiv, så du kan sove trygt om natten, når du ved at dit budget holder – men også at investeringen tjener sig hjem igen.

Strategi + Branding + Professionelle hjemmesider
+ WEBtekster + seo + LANCERINGSPLAN

Med et professionelt hjemmeside setup får du

lancering-af-professionel-hjemmeside

Sådan designer jeg en professionel hjemmeside:

Det handler om kundens vej gennem dit brand og din hjemmeside

Jeg arbejder med dit grafiske design, så det udtrykker den helt rigtige følelse og stemning og æstetisk omfavner sjælen i dit brand. Men jeg stopper ikke ved det kreative design. For selv om designet i første omgang kan tiltrække de helt rigtige besøgende, konverterer dét alene, dem ikke til betalende kunder og klienter.

Web Signature Experience indeholder mere end ”bare” et design. Processen er centreret omkring en strategisk tilgang, der fokuserer på analyse, kunderejsen, resultaterne og de konkrete praktiske opgaver.

Du bliver holdt lige så trygt i hånden, som var det på første skoledag. For hele min tekniske design- og kode verden ligner sikkert nogenlunde det samme volapyk, som bogstaverne gjorde, da du skulle knække læsekoden.

Og du kommer til at lære nyt. En ny måde at drive dine besøgende til det vigtige salg. Ikke bare gennem freebies, nyhedsbreve og gratis download – men ved at skræddersy hele kundeoplevelsen.

webdesign

Du få et exceptionelt
signature afsæt i 4 steps

  1. Først afdækker vi strategien bag dit brand og virksomhed …
  2. … så skaber jeg det smukkeste brand, der udtrykker sjælen i din virksomhed …
  3. … og designer jeg en professionel hjemmeside med tekst og søgeoptimering, så den gør besøgende til betalere …
  4. … og tilrettelægger en kampagneplan med grafiske elementer, så din lancering ikke går ubemærket hen.

WEB SIGNATURE

Signature

Experience

HVAD ER DET?

Inden jeg overhovedet går i gang med designet, skal jeg helt tæt på sjælen i din virksomhed. Jeg skal lære både dig og dine kunder at kende. Jeg flyver en proppeltur rundt i din branche og får overblikket over dit marked.

Du arbejder med en række grundlæggende og afklarende spørgsmål i briefing skemaet, så du inden workshoppen er godt forberedt. På workshoppen dykker vi dybt ned i, hvor du vil hen med dit brand og din hjemmeside

Hvad er indeholdet i strategi?

HVAD ER DET?

Når strategi og forarbejde er på plads, går jeg i gang med at designe den grafiske linje, der skal afspejle følelsen og udseendet af din virksomhed, så du hver evig eneste gang kunden møder dig gør et godt førstehåndsindtryk.

Brandet skal tiltrække, fastholde og konvertere din ideelle kunde, så du ved, at du kontinuerligt har kunder nok. Dit brand skal stråle, som en forårssol og bryde igennem skydækket af konkurrenter.

Hvad er indeholdet i brand design?

HVAD ER DET?

Nu begynder du at se, det hele får liv. Hjemmesiden bygges og designes i WordPress + en sidebygger, så du selv nemt kan føre sitet videre efterfølgende.

Teksterne skrives af en tekstforfatter, der formår at ramme brandets toner helt rent. Du får sparring på at finde den helt rigtige fotograf i dit nærområde, som kan indfange brandets unikke stil – og en beskrivelse af motiv og tone/stil.

Hjemmesiden bygges og designes med kundens oplevelse som det altoverskyggende element. Den bliver billedskøn, men skal også få dine besøgende til at tage action (og helst med det samme) – kontakte dig, booke dig, tilmelde sig – eller noget helt fjerde.

Alle sider søgeoptimere

Hvilke sider får jeg med i webdesignet?

Hvad får jeg ellers med?

Hvilke features har min hjemmeside?

*) Kan på forespørgsel konverteres til anden form for freebie eller trækplaster. F.eks. tilmelding til afklarende samtale. Indholdet skal du selv levere. Der kan forekomme tilkøb af eksterne systemer – f.eks booking plugin. Dette vil altid aftales på forhånd.

**) Selve e-mail marketing systemet er tilkøb. Har du allerede et system, bygger jeg så vidt muligt videre på dette, hvis det kan håndtere automatiseringer og sekvenser.

HVAD ER DET?

Øjeblikket du har ventet på. Hjemmesiden lægges online og du får tilsendt alle dine logofiler, lanceringsgrafik og andet aftalt materiale.

Men vores samarbejde stopper ikke bare ved overleveringen af hjemmesiden. Jeg hjælper dig også med at få en succesfuld lancering.

Du skal sprede nyheden mest muligt og med størst mulig effekt, så du kan tjene din investering hjem. Verden derude skal ikke være i tvivl om, at nu er du i luften med noget nyt – og de skal elske det fra dag 1, dele det og være med til at skabe hype omkring din lancering.

Hvad er indeholdet i lanceringen?

Strategi + branding + webdesign + webtekster + lanceringsplan // fra 54.000,-

TIDSPLAN

Jeg opsætter en detaljeret tidsplan for hele projektet. Både så du har en tidshorisont og en to-do liste for, hvornår, hvem gør, hvad. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvad din rolle er eller de forventninger, vi skal have til hinanden.

Et projekt af denne størrelse kan strække sig fra 12-20 uger, afhængig af, hvor meget din hjemmeside skal kunne, og hvor meget af dit nuværende indhold, der skal bevares.

Du har mulighed for at dele dine betalinger op, men første rate falder altid, når kontrakten underskrives og startdatoen fastsættes.

Hvordan kan jeg betale?

Alle priser ekskl. moms, fragt, nyhedsbrevs-abonnement, domæne og webhosting. Dette kan dog formidles ift. til det behov du har og den hastighed, du ønsker på webhotellet. 

Spørgsmål & svar

Hvis du leder efter en brand & webdesigner, der vil kaste ligeså meget energi og kærlighed efter din forretning, som du selv gør – så har du fundet mig her.

Jeg er ikke den typiske designer, der bare håndterer opgaven for profit og kører efter eget hoved. De fleste af mine kunder kommer jeg så tæt ind under huden på, så det nærmest føles som et venskab, og det kommer man kun via gensidig tillid og respekt. 

Jeg gør, hvad jeg kan for at give dig den fuldendte oplevelse og skabe det æstetiske og strategiske afsæt, du så brændende søger.

Det er helt ok, hvis du ikke er klar til den helt store tur med strategi, branding og hjemmeside eller allerede har en stærk branding og visuel identitet. Så arbejder jeg selvfølgelig med den designmæssige stil du allerede er kendt for.

Jeg vil foreslå at du kigger på mine 2 andre pakker WEB BASIC og WEB LIVING – her er det kun hjemmesiden, det handler om.

Alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Pakken her er sammensat ud fra de behov, jeg typisk oplever for en virksomhed, der gerne vil have et meget velfungerende online liv, så du har en chance for at vurdere, hvor langt du kan komme med dit budget.

Jeg laver altid et specifikt tilbud til dig, med de features og elementer, der er relevante for dig. Ønsker du at enkelte dele – som f.eks. tekst ikke skal indgå udregnes den endelige pris selvfølgelig herefter. 

Modsat kan du også sagtens have brug for andre ydelser – emballage, grafiske materialer, butiksmaterialer etc. – dem kan jeg selvfølgelig også hjælpe dig med. Den afklarende samtale vil afdække mange af dine behov.

Jeg bruger WordPress til at lave hjemmesiden med. Det er en fantastisk fleksibel platform at arbejde med, og giver de funktioner, mobilvenlighed og et brugervenligt setup en moderne hjemmeside har brug for.

For det handler ikke kun om, hvordan hjemmesiden ser ud på forsiden. Bagom skal den også være til at arbejde med – ellers bliver du træt af hjemmesiden hurtigere end du kan nå at google “hjælp min hjemmeside driller”.

Kun hvis du ønsker det!

Jeg sørger altid for en god overdragelse både af hele dit setup, at der er opsat backup og sikkerhedsplugins. Ud over det får du grundig undervisning i, hvordan din hjemmeside fungerer.

Hvis du ønsker det, kan du indgå en fast support- og opdaterings aftale, så du slipper for at tænke på, om din hjemmeside er up-to-date.

Har du ikke mod, evner eller tid til selv at lave nye salgssider, tilretninger eller kampagner på din hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Ingen kender jo den designmæssige tilgang for dit brand bedre end jeg.

WEB SIGNATURE

Signature

Experience

Strategi, branding, professionel hjemmeside & en seriøs plan

Er du klar til at folde
din virksomheds potentiale helt ud?

01.

UDfyld formularen

Først skal du udfylde et lille skema, så jeg har en idé om, hvem du er, og hvad din virksomhed drejer sig om. Med udgangspunkt i oplysningerne fra formularen, aftaler vi et onlinemøde, hvor vi taler om dine behov og ambitioner.

01.

02.

BEHOVSSAMTALE & TILBUD

Det er vigtigt, at vi får talt sammen, så vi begge ved, om vi overhovedet er et godt match. På ca. en halv time vender vi de spørgsmål, du måtte have og jeg afdækker, hvad det præcist er, du har behov for. Herefter får du et konkret tilbud.

02.

03.

Vi sætter i gang

Hvis vi bliver enige om, at vi begge ville elske arbejde sammen, så sender jeg dig en kontrakt og en startdato. Herefter er det bare at glæde sig, men også at forberede virksomheden på den proces, vi skal i gang med.

03.

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen