Krop og kost

salgssider

BRIEFEN – SALG AF KURSER, FOREDRAG & WORKSHOPS

Lise Andersen fra Krop & Kost i Horsens har mange foredrag, kurser og workshops, som hun afholder hen over året. I løbet af sommeren henvendte hun sig, for at få hjælp til at sammensætte salgssider og facebookannoncering til alle hendes tilbud.

LØSNINGENEN

Lise startede med et kursus hos mig i at skrive tekster til salgtekster til landingpages, samt vende sit fokus fra indhold til udbytte for kunderne ved at deltage.

På Krop & Kost's hjemmeside har vi herefter arbejdet med det tekstoplæg som Lise udarbejdede efter kursusmaterialet. En fremgangsmåde, der får dig som kunde til at overveje nøje, hvad det egentlig er du tilbyder, til hvem specifikt og på hvilken måde budskabet skal vinkles for at fange kundernes opmærksomhed.

Da Lise ikke ligger inde med billeder af en tilstrækkelig kvalitet, har vi arbejdet med at finde købebillleder, der har en ordentlig kvalitet, men samtidig prismæssigt ligger i den lavere ende. Samtidig skulle billederne være troværdige i forhold til de emner, og den stil Lise ellers ligger for dagen.

Til landingsiderne med foredrag, udarbejdede jeg et fælles SPAR 40 % modul, med forskellige baggrunde. Et design element, der kunne bruges både direkte på siderne, men også som teasere på forsiden og andre steder.

Arbejdet resulterede i en lang række salgssider på hendes eksisterende hjemmeside, facebookbilleder og tekst til facebook. Annoncer og salgssider hun igen, og igen kan hive frem når et foredrag eller workshop bliver aktuel.

 

YDELSER

ANNONCERING
TEKST KURSUS
SALGSSIDER
salgssider-tekstkursus
salgssider-workshop
salgssider-foredrag
salgssider-kursus
salgssider-skriv-tekst
salgssider-layout
salgssider-design
salgssider-kurser
salgssider-produkter
salgssider-tekst-kursus
salgssider-ydelser
spar-40-vaegt
spar-40-sukker
spar-40-overgangsalderen
spar-40-maelk
spar-40-koed
spar-40-stofskifte

Har du brug for salgssider – eller landingpages – til din eksisterende hjemmeside, fordi du skal sælge noget?

Lad os tale sammen om slagssider og salgstekst kursus

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud.

Efterlad en kommentar