Stressklinik Horsens

stress-hjemmeside

En niche, der kræver et særligt design

Teis har været gennem et individuelt rådgivnings forløb på iværksætterpakken. Efter han har været i gang med sin virksomhed, og fundet ind til det rette koncept, har han besluttet at satse på en professionel hjemmeside.

Teis kommer ellers fra en verden med IT, så teknikken ligger ikke langt fra. Det markedsføringsmæssige i et hjemmeside design, den kundevendte opbygning og designgraden er dog højnet enormt, ved at jeg har har hjulpet Teis til et langt mere professionelt look end han selv ville kunne skabe.

Stressklink Horsens har en anderledes målgruppe inden for sit felt end de fleste – stressede mænd, i IT og ledelses stillinger. Det er ikke en gruppe man sådan lige ser for sig søge hjælp til stress. Det er målgruppen, og opgaven har været at skabe et univers som er alt andet end holistisk og som afspejler målgruppens hverdag.

YDELSER

BRANDING
ANNONCERING
WEB DESIGN
Hjemmesiden er ikke længere online
stress-hjemmeside-design
stress-hjemmeside-webdesign

Brand farver

Grund farvepaletten består af blålige toner. Til at skabe kontrast har vi valgt en rød farve, der skaber meget opmærksomhed og dermed er et godt blikfang til knapper.

Teis har ikke ønsket et egentligt logo. Derfor har vi lavet navnet i ren tekst i toppen. En måde der ikke begrænser at en hjemmeside kan komme i luften, bare fordi man ikke har et logo.

stress-hjemmeside-farver
annonce-opsaetning

ANNONCERING I LOKALAVISEN

stressklink-horsens-rgb

Er du selv behandler, har en klinik eller yder en service i en niche?

Lad os tale sammen

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvor langt du er med at planlægge din nye hjemmeside. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak, sparring og et tilbud.

Efterlad en kommentar