Stylechange

Stylechange brevpapir

Feminint uden at være tøset

Til Liselotte fra Stylechange har jeg lavet en grundpakke med brevpapir i 2 størrelser, gavekort og slagsmaterialer ud fra hendes eksisterende logo.

Stylechange viser et feminint ansigt, men ikke alt for tøset, da Liselotte også rådgiver mænd. Samt at hun arrangerer events i butikker og hos mærkevare producenterne. Stilen i billederne er holdt i et metallisk look med et meget farvedæmpet udtryk. Det gør at billeder Liselotte selv har taget fra events hvor der ofte ikke er de bedst lysforhold, kan bruges uden at de ser amatør-agtige ud.

Liselotte er også kvinden bag den fabelagtige Inbag – en taskeorganizer. Hele stilen omkring Inbag matcher Stylechange, men har sit eget præg, med bl.a. rå beton baggrunde. På Inbag hjemmesiden har jeg lavet et interaktivt kort med nåle, så kunderne kan finde butikker og forhandlere af Inbag.

Er du selv behandler, har en klinik eller yder en service der er svær at forklare?

Lad os tale sammen

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud.

Efterlad en kommentar