Revision Hatting

virksomhed-hjemmeside

BRIEFEN – REDESIGN AF HJEMMESIDEN

Revision Hatting ønskede en total fornyelse af deres hjemmeside. Deres nuværende hjemmeside har ikke været et fokuspunkt, og udliciteret til en udbyder der storproducerer hjemmesider gennem et månedligt abonnement.

LØSNINGEN

Samarbejdet er startet ud med en strategi session, hvor vi afklarede de vigtigste punkter og krav til en ny, moderne hjemmeside. En hjemmeside, der er kundevendt, taler til kundernes situation og behov, fremfor kommunikativt at være vendt ind ad mod virksomheden selv.

Efter en afklaring omkring indhold, funktioner og en anderledes opdeling af indhold og struktur har jeg udarbejdet tekster til hjemmesiden. Tekster der dels viser værdierne, den faglige ekspertise og professionalisme, men også møder kunden i øjenhøjde uden af være bedrevidende, men imødekommende og indbydende.

For at få virksomhedens ånd ind på siderne, har jeg arbejdet sammen med Fotograf Ann for at skabe en serie af billeder der viser lokaler og de medarbejdere man møder hos Revision Hatting. Derfor er der f.eks. taget billeder af medarbejderne, der viser dem i deres rigtige miljø – dvs. ved deres respektive arbejdspladser.

Hjemmesiden er stramt struktureret med sider, der taler til forskellige typer af kunder og til forskellige typer af opgaver der løses. Designet er løst med store billeder og opdelinger af indhold, så det bliver overskueligt. F.eks. er der brugt mange kontaktformularer, så en potentiel kunde nemt kan tage kontakt.

YDELSER

TEKST
FOTO
WEB DESIGN

Sidder du selv i en virksomhed, hvor hjemmesiden er ved at være af ældre dato og slet ikke taler til jeres kunder?

Lad os tale sammen

Kontakt mig på dd@dorthedo.dk og fortæl mig lidt om din virksomhed, hvad du har brug for hjælp til og hvad der er din største udfordring i din virksomhed. Så vil du blive kontaktet for en uforpligtende snak og et tilbud.

Efterlad en kommentar