Visuel identitet
= dit eget ståsted

visuel-identitet

Visuel identitet
= dit eget ståsted

Til dig, der har styr på dit fundament – og blot ønsker et logo design og en stil defineret, der afspejler din vision, hvad du står for og hvem du gerne vil tiltrække.

Få et krystalklart overblik over, hvordan du gennem branding udtrykker dig fascinerende og overbevisende. Hele pakken med strategi & grafisk identitet.

Grafiske design ud over det, der hører til din basis branding. Til dig, der har brug for strømlinede printmaterialer, PDF freebies, social media grafik, præsentationer etc.

Hvad er visuel identitet og branding?

Branding er ikke fluffy

Uanset om du er i start-up fasen med din virksomhed eller mere etableret, er der en ting, der er svær at sætte en formel på – din branding. 

Din branding er:

Tal lige om at ville presse en ballon-buket ned i et alt for lille og alt for hård nød af et Kinderæg at knække. Og så er det, at du tænker: “Branding – det bliver for fluffy for mig – jeg starter med et logo, og så tager jeg det hen ad vejen!“.

Der venter dig en 3-foldig overraskelse af evig frustration, hver gang du skal poste et billede på sociale medier, hver gang du skal skabe et nyt produkt/ydelse, hver gang du skal fortælle, hvad det er du står for, hver gang du skal … Det kommer til at se rodet og usammenhængende ud. Du ser måske ikke længere, at det roder lidt i hjørnerne – men det gør dine kunder.

… det er her jeg kommer ind i billedet Jeg hjælper dig med at skabe klarhed og finde ståstedet ikke bare i den visuelle identitet, men hele din branding – grafisk, kommunikativt og strategisk – så du HVER GANG ved, hvad du skal og ikke skal.

visuel-identitet-moodboard
visuel-identitet-grafisk-identiet
visuel-identitet-grafisk-identiet

En stærk visuel identitet
skærer igennem støjen

Branding, der følger hjerterytmen i din virksomhed

Design af din visuelle identitet – hos mig – sker med en nøje overvejet tilgang til farver, fonte, billeder og den visuelle stil. Tilfældigheder er noget, du skal overlade til lørdags-lotto-kuponen. Det samme skal du med clip-art, kælder-design og logoer til en femmer. For du gambler med det, der en en af grundstenene i din succes.

Jeg arbejder kun med de elementer, der gavner dit brand og understøtter dit budskab. For mig gælder det om at formidle det, du selv kun kan formulere i hovedet. Det, der følger hjerterytmen i din virksomhed. Et effektfuldt grafisk design formår at skære alt det unødvendige fra og kommunikere effektivt med og til drømmekunden.

Og den branding er nødvendig, for at du kan skære igennem støjen i dine kunders kaotiske verden.

En visuel identitet skaber sammenhængen

Jeg arbejder med æstetisk og strategisk branding
– for din skyld

Visuel identitet handler nemlig om mere end, at det bare ser fedt ud, og at vi sammen skal føle os høje på endorfiner. For mig er det vigtigt, at hele din branding fungerer både indadtil og udadtil, så det styrker kundens oplevelse af dig og det, du tilbyder – at der er sammenhæng. 

Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dit unikke afsæt, din ambition samt din og kundens fælles værdisæt, når jeg designer de blændende flotte visuelle elementer, der udgør din nye grafiske identitet.

Indad skal dit brand:

Udadtil skal dit brand:

Formålet er at skabe et brand og grafisk identitet, der får drømmekunden til at vælge dig frem for din konkurrent. Mit mål er, at du skal eje din unikke grafisk stil og opleve den positive effekt, strategisk design har på din virksomhed. I sidste ende skal du være det eneste mulig valg for dine kunder!

visuel-identitet-stil
Visuel identitet

KR. 17.750,-

HVAD ER DET?

Vi er på den store klinge, og kommer hele vejen rundt om dit brand på en indledende workshop og efterfølgende moodboards. Jeg designer den visuelle identitet, der skal udtrykke og understøtte det unikke ved dit brand.

I denne pakke får du ekstra elementer med, men workshoppen er det, der for alvor vil rykke dig i din branding. Her får du helt grundlæggende afklaringer, som du måske selv har svært ved at sætte ord på. Afklaringer, der fremover er dine guidelines i enhver grafisk beslutning, og som du også vil kunne læne dig op ad i virksomhedens øvrige branding.

Du får en omfattende design-guide, der hjælper dig og evt. dine eksterne leverandører til at tage det rigtige valg hver gang – om det er billedstil, fonte, farver, opslag på sociale medier, markedsføringsmateriale, brugen af dit logo eller noget helt syvende. Det giver dig tryghed og selvtillid til at kunne tage de korrekte valg, der skaber ensartethed – så ikke dit udtryk stikker i øst og vest.

Hvem er det til?

Brand deluxe er ideelt for den kræsne iværksætter eller start-up, der ønsker hjælp til at finde fundamentet, stilen og brandets kerne.

Pakken er også lige det, du har brug for, hvis du ønsker at redefinere og redesigne dit eksisterende brand.

Sammen arbejder vi efter en struktureret og afklarende metode i dybden med hele fundamentet for dit brand. Du opnår et krystalklart overblik over, hvordan du gennem branding udtrykker dig fascinerende, ensartet og ikke mindst overbevisende.

Hvad er inkluderet i pakken?

Alle priser ekskl. moms og fragt

Jeg giver dig altid gerne et tilbud på din konkrete opgave.

HVAD ER DET?

Du kan have brug for meget mere end det, du ser i pakkerne herover. Hos mig har du altid mulighed for at udvide med ekstra grafiske materialer. Mine næsten 30 år i branchen på først trykkeri, siden på reklamebureau (grafiker + kreativ) og nu som iværksætterrådgiver er med til at sikre, at jeg spænder vidt på paletten og har forståelse for mange processer. Det minimerer fejl og dumme misforståelser.

Og så er jeg kendt for, at jeg giver gerne et råd med på vejen. Din opgave er ikke blot en i rækken, men en jeg tager stilling til.

Hvem er det til?

Har du brug for en der kender dit brand og designregler ud og ind? Så er det fordelagtigt for dig at partne op med en fast grafiker, der kan designe stort set alle de materialer, du måtte have brug for – og undervejs rådgive dig om, hvad der er strategisk rigtigt at gøre for dit brand og din markedsføring.

Hvad kan jeg bl.a. designe?

Sådan kommer vi videre med din visuelle identitet?

I tvivl om,
hvad du har brug for?

Er du i tvivl om, dit projekt passer til en af mine pakker og hvad der er det bedste match? Kontakt mig, så skal jeg hjælpe dig med at få klarhed over dit behov for en stærk visuel identitet.

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen