Ny WordPress hjemmeside?

WordPress hjemmesider er perfekte til nystartede og iværksættere

WEB BASIC

Hjemmeside design
hjemmeside-wordpress

WEB BASIC

WordPress hjemmesideR

En hjemmeside skal være en god investering
– også for start-ups

Du er lige ved at få pip af telefonsælgere og andet godtfolk, der prøver at prakke dig en halvdårlig hjemmeside på. Et system, hvor du, uden du opdager det, bliver bundet på hænder og fødder. Fleksibilitet og forståelse for din forretning og dit brand kan ligge på et lille sted.

Her hos mig bliver du heldigvis mødt af et helt andet setup – og forståelse! Jeg tager altid udgangspunkt i dit faktiske behov og sjælen i din virksomhed. Her er et menneske bag, som forstår at omsætte teknikken for dig, så du kan koncentrere dig om at komme ud over rampen med virksomheden.

Jeg bruger WordPress – ligsom over 1/3 af alle andre hjemmesider i verden gør. Og jeg kombinerer det med en smart sidebygger, så du nemt selv kan opdatere og rette i hjemmesiden, uden hele tiden at skulle involvere en webdesigner.

Hvem er eN WORDPRESS hjemmeside til?

Til den, der skal hurtigt og mest fleksiblet i luften, for senere at kunne bygge til

Dit valg af en WordPress hjemmeside er helt perfekt, der hvor du står nu. For du har ikke brug for hele pakken til en start. En basis hjemmeside kan faktisk gøre det for nu. På sigt kan du udvide WordPress med nærmest hvad som helst – et portfolio, online booking, webshop, en blog … you name it, I find it. Der findes plugins til det hele – mange af dem oven i købet gratis. I setuppet ligger der faktisk allerede features, du hurtigt kan få brug for; video-moduler, ikoner, deleknapper til sociale medier, gallerier og mange andre.

På den måde kan du lige nu købe ind i et system, der kan vokse i takt med din virksomhed og udvides, når du har midlerne og lærer WordPress og hjemmesiden at kende.

Med en professionel WordPress hjemmeside får du

wordpress-webdesign

Web Basic WordPress
– hverken mere eller mindre

Pakken indholder webdesign af de mest almindelige sider, en pro sidebygger og individuelt tilpasset design. Mulighed for at udvide wordpress hjemmesiden senere, både selv og gennem mig.

WEB BASIC

PRISEKSEMPEL FOR NEDENSTÅENDE: kr. 7.800,-

HVAD ER DET?

WEB BASIC pakken er den minimums pakke, der skal til for at din hjemmeside har et rigtig fint afsæt. Det er muligt (selv) at bygge videre på samme setup senere, tilkøbe flere sider og funktioner (f.eks. nyhedsbrev, blog, booking etc.)

Spørg blot efter et fast tilbud, så kan jeg ud fra dine behov skrædersy en WordPress pakke med konkrete priser.

Hvad er indholdet i pakken?

Alle priser ekskl. moms, fragt, domæne og webhosting. Dette kan dog formidles ift. til det behov du har.

Vil du gerne i gang?

Lad mig hjælpe dig i gang med din WordPress hjemmeside

Virksomheden er i en periode indtil foråret 2022 lukket ned, mens jeg puster ud, og tænker nye spændende tanker.

HILSEN DORTHE DO

Scroll til toppen